Saya dan Semangat baru..!!

Assalamualaikum semua...
selamat pagi
selamat petang 
dan selamat malam semua...!!

13.12.2012 bermulalah hidup baru ku 
dengan rumah baru , semester baru , kenalan baru , semangat baru , prinsip baru , handphone baru , apelagi eh yang baru..
 papejela tapi dengan aku yang still sama ..


untuk semester ketiga..mintak sangat lah dapat result yang lebih elok dari semester lepas..
tapi tetap bersyukur kerana pointer semuanya luar jangkaan...

untuk semester ini juga mintak sangatlah takde ape-ape pergaduhan lagi..
penatlah asyik nangis bile teringat kan mereka..

untuk semester ini juga..mintak sangatlah aku xde la blurr sangat,,ate , bile presentation je mule la blur,,kabur je semua..adoi...

pelajar poly mesti tengah busy kan dengan semester baru korang termasuk aku ..
dahla cuti xcukop...ade ke patut sebulan je..bagi la setahun ke..
hehe..*penumbok sebijik*

aku tengok subjek untuk sem ni macam berat-berat jugak..
kakak rumah aku yang dulu pon blaja gile kaw2 punye lah sampe botak kepala *tu tipu tu*..
adoi harap sangat dapat buat yang terbaik..memang xmo repeat...

and yang bestnye..sem ni aku belajar bahasa mandarin n ada subject English..yeayyyy..!! boleh la aku improve bahasa omputih aku ni kan2..

Aja Aja Hwaiting...!!


mintak jasa baik kome semua doakan aku :)
jasa baik anda akan dibalas ALLAH

5 comments:

  1. Insyaallah apa yang kita niat Allah dgr dan bantu kita :) yang penting semangat!! Hihihi

    ReplyDelete
  2. Wishing u all the best n keep ur spirit high. Nnti best la blaja mandarin awal2 ni. Good luck kak chik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak ya..boleh la berspeaking cina dengan kak ya..hehe..

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...